Usluga kakvu tražite...

Naše poslovanje se sastoji od dvije glavne aktivnosti:

1. Prodaja i zakup (novih i rabljenih kontejnera)

Amfibija Ltd. Je specijalizirana u dostavi i prodaji rabljenih i novih kontejnera te njihovom skladištenju. Mi isporučujemo sve vrste, veličine i količine rabljenih i novih kontejnera koji se nalaze na svim osnovnim lučkim mjestima u jadranskim lukama i širom Europe, kao i u mnogim unutarnjim područjima unutar Balkanskih država. Više detalja vidi ovdje

2. Izvoz - uvoz; Prijevoz; Logistika i kontejner usluge

Pomoski prijevoz robe u kontejnerima

Ako imate uvoznu pošiljku bilo koje robe od / do Kine, Koreje, Japan ili bilo kojim lukama iz SAD-a do jadranskih luka (Rijeka, Ploče, Bar, Kopar, Trst ....), pošaljite svoj upit i nazovite nas.

Dobiti ćete najbolje cijene, dobar „transit time“ i niske troškove prijevoza za 20 / 40ft kontejnere na temelju kontejnerskog prijevoza „FCL“ (full container load) „LCL“ (less container load) ili bilo koje druge vangabaritne pošiljke (barke, jahte i slično).

Svaka pošiljka se prati preko interneta i takav sofisticirani pristup omogućuje da se u svakom trenutku zna gdje se kontejner/pošiljka/roba nalaze i kada se očekuje na krajnjoj destinaciji. Njihov status je javan i dostupan u svakom trenutku.

usluge1   usluge2

Transport i logističke usluge

Pružamo sve logističke usluge u intermodalnom lancu bilo da se radi o pomorskom ili kopnenom transportu kao i distribuciji i skladištenju svih vrsta roba.

Naša tvrtka je kroz sve ove godine iskustva u ovoj grani industrije i transporta je bio u mogućnosti stvoriti mrežu suradnika diljem Europe i svijeta koji s vlastitim logističkim centrima mogu pružiti brzu, sigurnu i jeftinu uslugu. Ovlašteni smo, osigurani i licencirani davatelj transportnih i logističkih usluga, koji je tijekom godina ne samo stekao vjerodostojnu reputaciju na tržištu, već je također bio i u mogućnosti osvojiti srca stotina naših klijenata, domaćih i međunarodnih.

To je obostrana korist s kojom naš logistički servis funkcionira i cilj nam je pružiti našim klijentima i partnerima najbolju uslugu u ovoj grani industrije.

Vršimo otpremu i dostavu kontejnerskih pošiljaka kamionima, željeznicom i drugim vidovima kopnenog transporta.

usluge3   usluge4

 

Agencijske, carinske i brokerske usluge

Usluge kopnenog transporta, skladištenja robe i špedicije zajedno s drugim pomoćnim uslugama, pomaže nam pružiti po mjeri optimalna logistička rješenja za sve naše klijente i partnere.

Naš cilj je smanjiti troškove i povećati efikasnost poslovanja te omogućiti klijentima da kada koriste usluge Amfibije, plaćaju optimalne, a u branši najniže troškove za usluge transporta, logistike, carinjenja i špedicije.

Radimo usluge pomorskog agenta, charteringa (iznajmljivanje, zakup) i nabave/prodaje rabljenih brodova i opreme.

usluge5   usluge6

Transport barki, jahti i ostalih vangarabitnih tereta

Ukoliko imate barku, jahtu ili bilo koji vangarabitni teret (ne može stati u kontejner) u SAD-u, Kini, Dubai-u ili nekom drugom dijelu svijeta i želite ga transportirati u Hrvatsku ili okolne EU zemlje, javite nam se.

Mi ćemo vam pronaći optimalni logistički put uz najniže troškove dopreme u luku Rijeka, Kopar, Trst i slično. Sa našim partnerima, dobit ćete najbolju cijenu po toni tereta ili kubičnom metru uz brzu i sigurnu dostavu.

Imamo iskustvo sa prijevozom barki i do 30 m dužine, posebno iz Sjedinjenih Američkih Država, Dubai-a i Kine.

usluge7   usluge8
usluge9   usluge10

Ostale usluge

Pružamo usluge skladištenja i distribucije robe, pojedinačne, paketne i vangarabitne. Specijalisti smo za transport (LCL pošiljaka) kamionom, brodom i zrakoplovom. Posebno imamo dobre cijene i tarifu za transport i distribuciju u SAD-u i Kini.

 

AMFIBIJA

Amfibija d.o.o je profesionalni agent i špediter, licencirani carinski posrednik sa globalnom mrežom agenata i poslovnim partnerima širom kontinenta. Naša misija je da našim klijentima pružimo sigurnu i brzu dostavu uz minimalne troškove. S više od 20 godina radnog iskustva u struci, ponosni smo što uzimamo vremena da shvatimo poslovne potrebe svakog kupca individualno i ponudimo optimalno rješenje.

Saznajte Više