Usluga kakvu tražite...

Amfibija doo je globalni lider u prodaji rabljenih i novih kontejnera raznih tipova: standardnih, rashladnih, sa otvorenim krovom, platforme, IMO tankova i ostale specijalne opreme. Zbog velikog manjka kontejnera na globalnom, svjetskom i EU levelu , ponuda kontejnera je znatno smanjena i cijene su otisle gore...i takve ce ostati barem do sredine 2022..,

Pružamo sve  logističke usluge u intermodalnom lancu  bilo da se radi o pomorskom ili kopnenom transportu kao i distribuciji i skladištenju svih vrsta roba.

Usluge kopnenog transporta, skladištenja robe i špedicije zajedno s drugim pomoćnim uslugama, pomaže nam pružiti po mjeri optimalna logistička rješenja za sve naše klijente i partnere.

AMFIBIJA

Amfibija d.o.o je profesionalni agent i špediter, licencirani carinski posrednik sa globalnom mrežom agenata i poslovnim partnerima širom kontinenta. Naša misija je da našim klijentima pružimo sigurnu i brzu dostavu uz minimalne troškove. S više od 20 godina radnog iskustva u struci, ponosni smo što uzimamo vremena da shvatimo poslovne potrebe svakog kupca individualno i ponudimo optimalno rješenje.

Saznajte Više