Usluga kakvu tražite...

Pružamo sve  logističke usluge u intermodalnom lancu  bilo da se radi o pomorskom ili kopnenom transportu kao i distribuciji i skladištenju svih vrsta roba.

Naša tvrtka je kroz sve ove godine iskustva u ovoj grani industrije i transporta je bio u mogućnosti stvoriti mrežu suradnika diljem Europe i svijeta koji s vlastitim logističkim centrima mogu pružiti brzu, sigurnu i jeftinu uslugu. Ovlašteni smo, osigurani i licencirani davatelj transportnih i logističkih usluga, koji je tijekom godina ne samo stekao vjerodostojnu reputaciju na tržištu, već je također bio i u mogućnosti osvojiti srca stotina naših klijenata, domaćih i međunarodnih.

To je obostrana korist s kojom naš logistički servis funkcionira i cilj nam je pružiti našim klijentima i partnerima najbolju uslugu u ovoj grani industrije.

Vršimo otpremu i dostavu kontejnerskih pošiljaka kamionima, željeznicom i drugim vidovima kopnenog transporta.

usluge3   usluge4

 

 

AMFIBIJA

Amfibija d.o.o je profesionalni agent i špediter, licencirani carinski posrednik sa globalnom mrežom agenata i poslovnim partnerima širom kontinenta. Naša misija je da našim klijentima pružimo sigurnu i brzu dostavu uz minimalne troškove. S više od 20 godina radnog iskustva u struci, ponosni smo što uzimamo vremena da shvatimo poslovne potrebe svakog kupca individualno i ponudimo optimalno rješenje.

Saznajte Više