Usluga kakvu tražite...

Ako imate uvoznu pošiljku bilo koje robe od / do Kine, Koreje, Japan ili bilo kojim lukama iz SAD-a do jadranskih luka (Rijeka, Ploče, Bar, Kopar, Trst ....), pošaljite svoj upit i nazovite nas.

Dobiti ćete najbolje cijene, dobar „transit time“ i niske troškove prijevoza za 20 / 40ft kontejnere na temelju kontejnerskog prijevoza „FCL“ (full container load) „LCL“ (less container load) ili bilo koje druge vangabaritne pošiljke (barke, jahte i slično).

Svaka pošiljka se prati preko interneta i takav sofisticirani pristup omogućuje da se u svakom trenutku zna gdje se kontejner/pošiljka/roba nalaze i kada se očekuje na krajnjoj destinaciji. Njihov status je javan i dostupan u svakom trenutku.

usluge1   usluge2

AMFIBIJA

Amfibija d.o.o je profesionalni agent i špediter, licencirani carinski posrednik sa globalnom mrežom agenata i poslovnim partnerima širom kontinenta. Naša misija je da našim klijentima pružimo sigurnu i brzu dostavu uz minimalne troškove. S više od 20 godina radnog iskustva u struci, ponosni smo što uzimamo vremena da shvatimo poslovne potrebe svakog kupca individualno i ponudimo optimalno rješenje.

Saznajte Više